JEDNIM POGLEDOM


Aktuelne ponude na jednom mestu
bullet saznajte više

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

 • EVROPSKE METROPOLE
  Berlin, Istanbul, Beč, Pariz, Rim, Milano, Trst, Venecija, Segedin, Amsterdam, Kopenhagen, Barselona
 • DALEKE DESTINACIJE
  Dominikana, Varadero, Kankun, Maldivi, Sejšeli, Tajland, Bali
 • ABU DHABI STOPOVER
  kratak predah u Abu Dabiju
 • UAE KRUŽNA TURA
  kratak predah u Abu Dabiju
 • DUBAI, UAE KRUŽNA TURA
 • KIPAR 5 DANA
 • Online upitnik za individualne rezervacije

  ONLINE REZERVACIJE


  Želite da sami isplanirate svoj put?
  Rezervišite smeštaj u hotelu unapred i bez dodatnih troškova

  Home

  AVIO KARTE

  Travel Account (TA)

  Pored turističkih aranžmana, od sada u D.C.Travelu možete da plaćate i avio karte na rate! Jedinstveni Travel Account (TA) koji možete da aktivirate u našoj agenciji, omogućuje Vama i Vašim dodatnim korisnicima da sve turističke aranžmane, kao i avio karte za sve destinacije, bez uvećanja osnovne cene, plaćate do 6 mesečnih rata.

  Mesečna naknada iznosi 2% na UKUPAN IZNOS. Maksimalnan broj rata je 6, a naknada na ratu se plaća svakog meseca kroz Diners račun u zavisnosti od broja rata koji se izabere.

  Primer: avio karta košta 100 eur naknada za ratu je 2% u ovom slučaju 2 eur odabrani broj rata za plaćanje je 6, što znači da se naknada na ratu plaća svakog meseca po 2 eur tj. ukupno za 6 meseci 12 eur Kupovinom u D.C.Travel-u i ostvarujete dvostruki broj bodova koje možete, kao i do sada da iskoristite kroz Diners-ov nagradni program.

   
  AEROFLOTAIR FRANCEALITALIAOLYPMIC AIRLINESSWISSTURKISH AIRLINESJAT AIRWAYSLUFTHANSAMONTENEGRO AIRLINESAUSTRIANBRITISH AIRWAYSCZECH AIRLINESEMIRATESSINGAPORE AIRLINESMALEV

   

     

  Letite sa nama!

  Preko naše turističke agencije DC Travel možete rezervisati i kupiti avio karte za ceo svet. DC Travel je preko Amadeusa - globalnog rezervacionog sistema povezan sa svim svetskim avio kompanijama. Vaša rezervacija biće u najkraćem mogućem roku potvrđena uz najpovoljnije tarife svetskih avio kompanija.

  Kupljenu avio kartu besplatno ćemo Vam dostaviti na željenu adresu i tako uštedeti Vaše vreme i novac!

  Dodatna pogodnost samo za članove Diners Cluba je mogućnost odmora u jednom od 83 Diners Airport Lounge salona na aerodromima širom sveta.

  Osim što avio karte možete kupiti dolaskom u DC Travel, to možete takodje učiniti i putem telefona, faksa ili e-maila nakon čega će Vas kontaktirati naši ljubazni agenti za prodaju avio karata.


  Red letenja

    Red letenja Beogradskog aerodroma

  Kompanije

  Frequent flyer programi – Naš profesionalizam ogleda se pre svega u tome sto naš tim vodi racuna o svojim klijentima i uvek nudi informaciju više! Da li ste upoznati sa nekim od programa avio kompanija, koji Vam putem prikupljanja bonus milja omogućavaju dobijanje besplatne avio karte. Takozvani FREQUENT FLYER programi najvećih svetskih avio kompanija su Vam sada na dohvat ruke. Pozovite nas I raspitajte se o pogodnostima koje se nude.

  Low budget kompanije – Niskobudzetne avio kompanije su u poslednjih 10-tak godina donele revoluciju u avio saobracaju. Princip poslovanja low budget zasniva se na prodaji veoma jeftinih avio karata. Troškovi poslovanja takvih kompanija su izuzetno niski, a samim time i cene njihovih usluga. To se najčešće postiže tako što te kompanije svoje karte prodaju isključivo preko Interneta. U svojim flotama imaju avione samo jednog tipa, lete sa aerodroma na kojima su niske takse i na najprofitabilnijim linijama. Na svojim letovima ne služe besplatna jela i pića I imaju minimalno potreban broj zaposlenih i sl. U Americi, kao i u Velikoj Britaniji, preko 50% svih rezervacija izvrši se putem Interneta (u ostalim zemljama Evrope ovaj procenat je za sada značajno niži i kreće se do 15%). Mogućnost kupovine aviokarte preko Interneta (E ticketing), značajno pojevtinjuje troškove oko izdavanja karata i provizije agencija.

   

  © 2017 D.C.Travel
  All rights reserved.

  Sve ponude na web prezentaciji su informativnog karaktera i zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnicima koji su dostupni u D.C.Travel agenciji.